Troubleshoot: Unable to view video content on Community

Document created by shaw-fraser on Dec 21, 2012Last modified by shaw-jody on Aug 21, 2017
Version 18Show Document
  • View in full screen mode

If you are having trouble viewing video content embedded within Community documentation your browser's security settings may be preventing them from loading properly. Below you will find details on how to make this content viewable through the Internet Explorer and Firefox browsers. are

 

Internet Explorer

If you are using Internet Explorer 9 and you are unable to see the video content on the Community you will need to click "Show all content" at the bottom of the page in order to enable that content.

 

Show all content message

If you are using Internet Explorer 8 and are unable to see video content on the Community you will need to click "No" on the security warning that appears when you load the page in order to enable the content.

 

Security Warning Popup Message - IE 8

Back to Top

 

Firefox

If you are using Firefox and are unable to see the video content on the Community you will need to click on the shield icon next to the address bar (pictured below), then select the drop down arrow and choose "Disable Protection on This Page."

 

Keep Blocking Popup Message in Firefox

Back to Top

 

Chrome

If you are using the Google Chrome browser and are unable to see the video content on the Community you will need to click on the shield icon next to the address bar (pictured below), then select the drop down arrow and choose "Load unsafe script".
 
The page will reload, and the video content should appear normally.

 

Load Unsafe Script Popup Message in Chrome

 

Back to Top

 

Related Articles

 

 

Attachments

    Outcomes