AnsweredAssumed Answered

packet loss issues maybe

Question asked by lipe123 on Jun 14, 2016
Latest reply on Jun 16, 2016 by shaw-phil

Over the last few days I'm getting lots of lag spikes in Diablo and end up losing connection.

Every time I do a speedtest of pingtest my connection seems fine.

 

I ran winMTR along with the game tonight and noticed there is a little bit of packet loss and was wondering if maybe it happened consecutively to cause long enough lag spikes to lose connection.

here is the winmtr results:

 

WinMTR statistics

Host%SentRecvBestAvrgWrstLast
10.148.0.1  141644132  3  11142  9
64.59.185.237  141604127  7  15145  17
rc3ar-be1.ed.shawcable.net  141604127  8  16148  14
rc3sc-be51.wp.shawcable.net  141444107  20  29178  27
rc4ec-be25-1.il.shawcable.net  141644132  36  44220  43
chi-b21-link.telia.net  141324092  37  45233  47
att-ic-155020-chi-b21.c.telia.net  240824029  39  48178  45
cr1.cgcil.ip.att.net  241154070  36  47178  41
12.123.251.21  240744019  35  45199  48
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0
No response from host100860  0  0  0  0  0

Outcomes